HOME

WIE ZIJN WIJ

NIEUWS

ONZE KATTEN

KITTENS

BEAR-TEST

IN HERINNERING

ONZE HONDEN

CONTACT

LINKS
Info kittens

Soms krijgen we een mailtje met slechts een enkele vraag, daarom deze pagina om zoveel mogelijk de meest gestelde vragen te beantwoorden.

Beide ouderdieren van onze kittens zijn FIV en FeLV negatief getest. Verder loopt onze dekkater, als we die hebben, vrij rond in de huiskamer te midden van al onze andere dieren. Tegen de tijd dat hij begint te sproeien zullen we de nodige maatregelen moeten nemen.

Onze kittens mogen op leeftijd van 13 weken, en minimaal één kilo, hun nest verlaten en tegen deze tijd zijn ze volledig ingeënt en ontwormd. Wij vinden het erg belangrijk om onze dieren te chippen en zullen dus onze kittens voorzien van een chip. Verder hebben onze kittens natuurlijk een stamboom. Ook zorgen wij er natuurlijk voor dat onze kittens goed gesocialiseerd en vrij van ziektes en parasieten zijn.

Wat wij van onze 'adoptie-ouders' vragen!!!
* dat ze tenminste één ander poezenbeest in huis hebben. Mocht u besluiten twee kittens te adopteren gaat er iets van de adoptieprijs af.
* dat ze onze kittens niet onveilig buiten laten lopen.
* dat ze zorgen voor een liefdevolle en veilige omgeving waar onze kittens tot evenwichtige volwassen katten kunnen opgroeien.

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn dan kunt u ons altijd mailen/bellen of, beter nog, een afspraak maken om eens langs te komen.


Terug